Skip to content

Avaz AAK: Magyar

Vince using Avaz

Örömmel jelentjük be, hogy az Avaz AAK alkalmazás már magyar nyelven is elérhető!   Nagyon izgatottak vagyunk és örülünk, hogy létre tudtuk hozni a magyar applikációt éppen karácsony idején, ami egyet jelent a reménnyel és az örömmel! Folyamatos törekvésünk az volt, hogy mindenki számára elérhetővé tegyünk alternatív kommunikációt segítő eszközöket, megtörve a nyelvi- és más akadályokat.

A magyar verzió megalkotásának gondolata akkor kezdődött, amikor az Avazt használó Vince szülei, Zsolt és Veronika, azzal az ötlettel fordultak hozzánk, hogy az Avaz elérhető legyen magyarul is minden komplex kommunikációs igényű ember számára. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt időszakban együtt dolgoztunk velük azon, hogy megvalósítsuk ezt az ötletet. A videóban Vincét láthatja, aki Avazzal kommunikál.

A magyar nyelvű Avaz egy kitűnő applikáció és a 16. lesz a jelenleg támogatott nyelvek listáján. Eddig, többek között a következő nyelveken volt elérhető az Avaz: angolul, dánul, franciául, svédül, feröeri, szingaléz, bengáli és még sok más egyéb nyelven. Amennyiben meg szeretné vásárolni, már letöltheti iPad-re az applikációt 17990 forintos bevezető áron az Apple App Store-ból!

Sign up for our weekly newsletter